ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

20 dagar kvar till Business Arena Luleå

9 maj 2018

Nu är det inte mer än 20 dagar kvar till Business Arena Luleå, den första upplagan av Business Arena Satellit. På agendan står bland annat den arktiska regionen, digitalisering, investeringscase och såklart hyres- och transaktionsmarknaden i Luleå. Bland talarna finner vi bland annat
Niklas Nordström, kommunstyrelsens ordförande, Luleå kommun, Pernilla Bonde, vd för HSB Riksförbund och Birgitta Bergvall Kåreborn, rektor och professor vid Luleå Tekniska Universitet.

Med oss till Luleå följer även DiTV som sänder direkt från kongressen.
Vi ses i Luleå 29 maj!

 

Lägesrapport: Hyres- och transaktionsmarknaden i Luleå
Den kommersiella fastighetsmarknaden i Luleå och omgivande region har fått ett starkt uppsving på senare år. En stark utbildningsort kombinerat med lokal industri och ett utmärkt innovationsklimat innebär att investeringsviljan är hög. Hur ser transaktions- och uthyrningsmarknaden ut, lokalt och ur ett nationellt perspektiv? Vilka är trenderna på marknaden i norr?

Lyssna till en panel bestående av Anders Jörnsköld, vice vd, Newsec Sweden, Knut Rost, vd för Diös, Thomas Holm, vice vd vid Svenska Handelsfastigheter och Nils Styf, vd, Hemsö.

 

 

Nya uppdateringar i programmet!
Ta del av de senaste uppdateringarna i programmet! Programmet finns att tillgå som nedladdningsbar PDF, på vår hemsida eller i Business Arena-appen.

 

 

 

 

Vilka träffar du?
Den fjärde maj presenterade vi den första deltagarförteckningen för Business Arena Luleå. Vill du synas i den slutgiltiga?
Anmäl dig redan idag.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015