ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Öka affärsnyttan av Business Arena Umeå med vår app

3 februari 2017

 

 

Med hjälp av Business Arenas app får du ut ännu mer av Business Arena, men innan du kan börja använda den måste du aktivera evenemanget. 

För att Business Arena Umeå ska bli aktivt i appen måste du aktivera dig som deltagare. Det gör du enkelt i appen genom att trycka på pilarna uppe i högra hörnet på startsidan, och ange eventkoden umea2017.

På Business Arena Umeå kommer det återigen finnas möjlighet att interagera med moderatorn direkt i Business Arena-appen och ställa frågor samtidigt som seminariet pågår.

– Möjligheten att ställa frågor i appen är det bästa sättet att få publiken engagerad, jag fick också bra frågor som jag inte hade kommit på själv, säger Ellinor Persson, journalist, programledare och moderator på Business Arena.

Elaine Breske Hirscher, ledarskapsexpert, Cquence Management och moderator tycker att det är bra att det går att vara anonym när man ställer frågor.

– Det fungerade bra med appen och jag fick frågor som man kanske inte vågar ställa rakt ut, säger Elaine Breske Hirscher.

Förutom att du kan ställa frågor, får du en bra överblick över programmet och kan skapa ditt eget personliga schema.

Med Business Arenas app får du:

• Överblick över programmet och möjlighet att skapa ditt eget schema.

• Deltagarlista där du kan lägga till din personliga profil, spara ner intressanta kontakter direkt i din telefonbok och söka efter kollegor på plats.

• Information om aktuella talare och partners.

• Praktisk information om eventet.

• Information om vad som sker i utställningsområdet under pauserna.

• Följa twitterflödet om Business Arena

• Delta i interaktiva omröstningar och ställa frågor till moderatorer och talare.

• Information om kommande event.

Ladda hem appen här (Google play) eller här (app store)

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015