ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

12 500 studenbostäder. 80 000 studenter

30 juni 2014

2014-06-30 09.13.56Vi har 12 500 studentbostäder i Stockholmsregionen. Vi har över 80 000 studenter. Bostadsbristen i Stockholm hindrar studenter från att flytta till regionen, vilket hotar våra fina lärosäten

Karin Ahlzén, fastighetsutvecklare på Akademiska Hus, moderator under ”Stockholm bygger 6 000 nya studentbostäder – hur möter det behoven?”. Andra medverkande i panelen (som syns på bild) är Rickard Berg von Linde, partner i Evidensgruppen, Hans Adolfsson, prorektor vid Stockholms universitet och Sten Wetterblad, regiondirektör på Akademiska Hus

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015