Vi ses igen i Luleå 2019

7 december 2018

I våras hade Business Arena Satellit premiär i Luleå inför fullsatta bänkrader och mingelytor. Nu välkomnar vi er tillbaka till Business Arena Luleå den 28 maj 2019 på Clarion Hotel Sense. Då med större lokaler och ett bredare program – allt för att möta årets publiktryck.

Kvällen innan kongressdagen, den 27 maj klockan 17.00-19.00 bjuder vi in till välkomstträff i Clarion Hotel Sense skybar. Välkommen till en trevlig kväll med mingel, förfriskningar och tilltugg!

I år stängde anmälan till Business Arena Luleå i förtid. Säkra din plats till 2019-års upplaga innan julledigheten!

Anmäl dig här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Malmö 2/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.