Umeå-programmet är här!

6 december 2018

Idag släpper vi den första programversionen för Business Arena Umeå. Programmet bjuder på ett flertal parallella spår i form av fyra helsdagsseminarium med ämnena Fastighet och finans, Samhällsbyggnad, Bostad och Fastighetsförvaltning och tolv fördjupningar. I fördjupningarna kommer bland annat ämnen som Hållbarhet, Kontor, Samhällsfastigheter och Stora projekt att diskuteras.

Ta del av programmet i pdf-format här (uppdaterat 5/12 2018). Du hittar det även här på hemsidan eller i vår app. Programmet uppdateras löpande fram till kongressdagen.

Business Arena Umeå arrangeras den 14 februari på Umeå Folkets Hus. Kvällen innan kongressen ses vi på den välbesökta välkomstträffen, som 2019 har fått en ny tid och lokal. Den 13 februari 2019 ses vi kl. 18.30-21.30 på Rex Rådhuset. Du anmäler dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till kongressen. Till anmälan >>

Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.