Trendpanel: Hur maximeras avkastning och nytta samtidigt?

27 februari 2018

Lyssna till experternas trendspaning i fastighetsförvaltning: Marie Bucht, vd, Novi Real Estate, Torbjörn Eriksson, vd, Tenant & Partner och Tobias Larsson, Head of Business Development, Newsec.

Fastighetsförvaltning handlar i grund och botten om att maximera ekonomisk avkastning i en fastighet och samtidigt öka fastighetens livslängd och hyresgästens nytta. Det kan låta enkelt men det är det knappast, i synnerhet då synen på hur en fastighet bör förvaltas utvecklas kontinuerligt. Välkommen att lyssna till experternas trendspaning inom fastighetsförvaltning på Business Arena Göteborg den 10 april!

Ta del av programmet i sin helhet! På businessarena.nu/goteborg/program kan du ta del av den första programversionen för Business Arena Göteborg. Här kan du ladda med programmet som pdf >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.