The entire programme for Business Arena London, May 17th

20 april 2018
The entire programme for Business Arena London, May 17th 
Now we present the entire program for Business Arena London, May 17th, 2018. Welcome to acquaint yourself with issues such as Nordic macroeconomics, the investment situation on the Nordic property market, tax issues and lots of other exciting topics!
Three tips from the programme:
 1. The Nordics in a global context – Where is the (economic) world heading? Key Note speaker: Martin Wolf, Chief Economics Commentator, Financial Times.
 2. Capital market presentations: listed companies
  On stage: Kungsleden, Platzer, Fabege, Atrium Ljungberg, Diös, SBB, Catena and Wihlborgs
 3. The Green Wall of Money – how it works?
  On stage we will see among others: Mike Wilkins, Managing Director, Sustainable Finance, Standard & Poor’s

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.