Se programöversikten för Business Arena Umeå 2018

30 oktober 2017

Nu presenterar vi programöversikten för Business Arena Umeå 2018! I översikten presenterar vi huvudrubrikerna för seminariespåren och ett urval av fördjupningarna.

För den fjärde gången i ordningen genomför vi Business Arena Umeå 2018, nu den 21 februari. Ett ökat antal partners och deltagare under alla år konstaterar att intresset för fastighet- och samhällsbyggnadsfrågor i Sveriges norra region är fortsatt stort. Allt fler aktörer och investerare ser möjligheter, inte minst Northvolts kommande etablering i Skellefteå vittnar om detta. Det finns med andra ord mycket att diskutera inom ramen för vårt program i år där huvudrubrikerna för våra seminarier är:
– Regionen i makroekonomisk kontext
– Upplagt för samhällsbygge när arbetsmarknaden växer
– Blir det ett bostadspolitiskt valår?
– Förvaltning i en snabbt föränderlig värld

I fördjupningarna tar vi grepp om bland annat ämnen som Arktis, turism, framtidens industri, kommunal detaljhandel och olika former av förvaltning. I pauserna pågår Kommunicate, vårt populära koncept där kommuner presenterar visioner och planer för framtiden i samtal med moderatorn Stig-Björn Ljunggren, statsvetare.

Läs mer i programöversikten >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.