Se den andra deltagarförteckningen till Umeå

1 februari 2018

Nu presenterar vi den andra deltagarförteckningen för Business Arena Umeå den 21 februari.
Den andra deltagarförteckningen innehåller anmälningar inkomna till och med
den 31 januari klockan 10.00.

Med hjälp av deltagarförteckningen kan du enkelt se vilka som kommer, ett bra sätt att veta vilka du ska boka möten med på plats i god tid innan kongressen. Ta del av deltagarförteckningen som pdf via länken nedan eller i vår app som du kan ladda ned i App Store eller Google Play.

Till deltagarförteckningen >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!