Sätt agendan i Almedalen

21 februari 2019

Lyft ditt företags viktigaste frågor under Sveriges viktigaste politikervecka. Bli partner till Business Arena Almedalen 2019!

Almedalsveckan handlar om att påverka. På Business Arena Almedalen får du som partner möjlighet att lyfta viktiga samhällsfrågor som för branschens och Sveriges utveckling framåt.

Tre goda skäl att vara med:

1. Branschens mötesplats
Business Arena är samlingspunkt för hela fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Som partner får du och dina kunder dessutom frukost, lunch och tillgång till mötesrum varje dag.

2. Enkelt och relevant
Vi skapar bra innehåll. Vi ser till att ämnen som är högt på din agenda hamnar i rätt sammanhang.

3. Öka din synlighet
Genom artiklar och innehåll som skapar debatt får ditt budskap spridning även utanför Almedalens murar.

Kontakta Head of Sales Lina Hann för att veta mer: lina.hann@fastighetsnytt.se / 070-426 05 16

Lina Hann

+46 (0)8-652 89 80
+46(0)70-426 05 16

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.