Premiär för Business Arena Norrköping

7 november 2018

Den 21 mars 2019 slår vi upp portarna till Business Arena Norrköping på konsert- och kongresshuset Louise De Geer i Norrköping. Välkommen till en heldag med de lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågorna i fokus.

Business Arena Norrköping är den tredje kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit – kongresser med fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. Under en heldag med seminarium, tid för möten och nätverkande samlar vi fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn under ett tak för att diskutera framtidens Norrköping. Välkommen!

Läs mer om Business Arena Norrköping på http://www.businessarena.nu/arenor/satellit/business-arena-norrkoping/


Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=http://www.businessarena.nu/premiar-for-business-arena-norrkoping/&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9523

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.