Praktiskt inför Business Arena Umeå

20 februari 2017

På onsdag är det dags för Business Arena Umeå. Här följer lite praktisk information som underlättar ditt besök.

Adress Umeå Folkets Hus

Skolgatan 59
903 29 Umeå

Adress Väven (välkomstträffen)
Kulturhuset Väven
Lokal P5, entré Storgatan 46A
903 26 Umeå

Flygplatstransfer 21 februari
För att kunna hämta dig, som anmält att du vill ha transfer från flygplatsen, i rätt tid och skjutsa dig till rätt hotell behöver vi kompletterande info. Anmäl detta via länken nedan senast i dag, måndag 20 februari.

Länk till transfer>>

Registrering
Din deltagarbiljett består av en namnbricka som ska bäras synligt runt halsen under hela dagen. Den hämtas ut den 22 februari klockan 08:00-16:15 innanför entrédörrarna på Umeå Folkets Hus.

Du som deltar på välkomstträffen registreras på Väven den 21 februari klockan 19:00-22:00. Det är viktigt att du sparar deltagarbiljetten då denna gäller som entrébiljett till Business Arena Umeå den 22 februari.

Kom ihåg att deltagarbiljetten är din personliga biljett in till Business Arena Umeå. Det går alltså inte att dela på en biljett. Vid förhinder kan den dock överlåtas till en kollega inom det egna företaget, kontakta då vår service desk på plats.

Bemannad och kostnadsfri garderob finns på entréplan vid registreringen.

Hitta på Umeå Folkets Hus
Ta gärna en titt i Planskisserna för att lokalisera var de olika seminarierna och fördjupningarna kommer att genomföras, var utställningsdelarna är och var förtäring kommer att serveras. Det kommer även att finnas skyltning på plats.

Till lokalöversikt>>

Program

Programmet går att ta del av digitalt och som nedladdningsbar pdf. Ett tryckt program, med utställarförteckning och planskisser, kommer att delas ut på plats.

Talare
På hemsidan har vi samlat samtliga talare och moderatorer som kommer att medverka på Business Arena Umeå 2017.

Se vilka de är och vad de kommer att prata om>>

Partners
I år har vi med oss 52 partnerföretag som kommer att ställa ut runt om i Umeå Folkets Hus.

Se vilka företag som är på plats>>

Deltagarförteckning
Är du nyfiken på vilka som har anmält att de kommer att vara på Business Arena Umeå 2017?

Se deltagarförteckningen>>

Business Arena-Appen
Om du laddar ner Business Arena-appen och aktiverar eventet Business Arena Umeå, kan du se deltagarförteckningen men också spara ner kontaktuppgifter till dem som har appen och aktiverat eventet. Med appen kan du också ställa anonyma frågor direkt till moderatorn under seminarierna. Du aktiverar genom att i appen trycka på pilarna uppe i hörnet och ange koden umea2017.

Mer information om appen finns här>>

Sociala medier
Vi rapporterar direkt från evenemanget på hemsidan, Twitter och Instagram. Delta gärna i diskussionerna under #BusinessArena.

Wifi
Fritt wifi finns i samtliga lokaler på Umeå Folkets Hus. Lösenord hämtas i receptionen på entréplan.

Mat & dryck
Måltider serveras på alla tre utställningsplan. Specialkost serveras på entréplan och plan 1. Kaffe och smörgås serveras i samband med registreringen klockan 08:00-09:00. Lunchtallrik serveras klockan 12:00-13:30. Kongressen avslutas med afterwork klockan 16.15-17.00.

Frågor på plats
Vid registreringsdisken i anslutning till entrén kommer Business Arenas personal att kunna svara på utställarfrågor, programfrågor, erbjuda laddningsmöjligheter till telefoner samt hjälpa till med sjukvård. Vid Umeå Folkets Hus konferensreception på entréplan kommer konferensvärdarna att kunna erbjuda allmän konferensservice, så som utskrifter av dokument samt ge ut nycklar till de förbokade mötesrummen.

Obs: Vi reserverar oss för att seminarier och fördjupningar kan bli fullsatta. Kom därför i god tid till de programpunkter du är intresserad av.

Varmt välkommen!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!