Praktisk information inför Business Arena Malmö

18 april 2017

Nu på torsdag är det dags för Business Arena Malmö. Här följer lite praktisk information som underlättar ditt besök.

Adress för både välkomstträffen & kongressen:
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2
211 18 Malmö

Parkering
Garaget under Malmö Live kommer att hållas stängt av P Malmö för åtgärder och städning den 20 april kl. 07.00-16.00. De hänvisar till närliggande parkeringshus: Bagers Plats, Gods magasinet eller Malmö högskola. Mer info finner du på www.pmalmo.se

Registrering
Din deltagarbiljett består av en namnbricka som ska bäras synligt runt halsen under hela dagen. Den hämtas ut den 20 april mellan kl. 8:00-16:15 innanför Malmö Lives kongressentré.

Du som deltar på välkomstträffen kvällen innan registreras på Malmö Live redan den 19 april mellan kl. 19:00-22:00. Det är viktigt att du sparar deltagarbiljetten då denna gäller som entrébiljett till Business Arena Malmö den 20 april!

Kom ihåg att deltagarbiljetten är din personliga biljett in till Business Arena Malmö. Det går alltså inte att dela på en biljett. Vid förhinder kan den dock överlåtas till en kollega inom det egna företaget, kontakta vår Service desk på plats i registreringen.

Bemannad och kostnadsfri garderob finns vid registreringen en trappa ned.

Hitta på Malmö Live
Lokalisera var de olika seminarierna och fördjupningarna kommer att genomföras, var utställningsdelarna är samt var förtäring kommer att serveras. Skyltning kommer även att finnas på plats. Se planskisserna här!

Program
Programmet går att ta del av digitalt på hemsidan, som pdf och genom Business Arenas app. Ett tryckt program, med utställarförteckning och planskisser, kommer att delas ut på plats.

Talare
På hemsidan och i appen har vi samlat samtliga talare och moderatorer som kommer att medverka på Business Arena Malmö 2017. Se vilka de är och vad de kommer att prata om här!

Partners
I år har vi med oss 68 partnerföretag som kommer att ställa ut på plan 2 i Malmö Live. Se vilka företag som är på plats

Deltagarförteckning
Är du nyfiken på vilka som har anmält att de kommer att vara med? Se deltagarförteckningen

Sociala medier
Under evenemanget rapporterar vi direkt från plats på bloggen, Twitter och Instagram. Delta gärna i diskussionerna under #businessarena

Wifi
Kostnadsfritt wifi finns i hela Malmö Live. Du loggar in på Clarion Guest nätverk med din e-postadress.

Mat & dryck
All Servering sker på utställningsytorna på plan 2. Kaffe och smörgås serveras i samband med registreringen kl. 8:00-9:00. Lunchtallrik serveras mellan kl. 12:00-13:30. En station med specialkost kommer att finnas på Vasakronans torg. Kongressen avslutas med afterwork kl. 16:15-17:00.

Frågor på plats
Vid vår informationsdisk på plan 2 kommer Business Arenas personal att kunna svara på utställarfrågor, programfrågor och erbjuda laddningsmöjligheter till telefoner samt hjälpa till med sjukvård. Malmö Lives konferensreception finns på entréplan, där kommer konferensvärdarna att kunna erbjuda allmän konferensservice, så som utskrifter av dokument eller frågor kring anläggningen.

En Business lounge med sittgrupper för spontanmöten finns i närheten av vår informationsdisk på plan 2.

Business Arena app
Gör ditt eget program, se vilka som är där och håll koll på vad som händer under dagen. Det är några av funktionerna i Business Arenas app. Ladda ned den i App Store/Google Play och registrera dig redan i dag. Lägg till e-postadress och telefonnummer om du vill att andra deltagare ska kunna kontakta dig direkt, vilket ökar din affärsnytta på plats. Koden är malmo.

Poddinspelning
Under dagen kommer Fastighetsnytt att genomföra en liveinspelning av podcasten. Inspelningen kommer att ske i lounge 6 i utställarområdet utanför lokal Kuben.

 

Varmt välkommen!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!