theimagename

SHH Bostad

SHH är ett bostadsutvecklingsbolag som bygger hållbara hyresrätter och bostadsrätter till rimliga priser i orter med bostadsbrist. Verksamheten omfattar förvärv av mark, projektering, produktion, uthyrning av hyresrätter, försäljning av bostadsrätter, samt även långsiktig förvaltning av egenproducerade hyresrätter. Grundare och ledande befattningshavare har alla mer än 25 års erfarenhet av fastighets- och byggsektorn. Sedan starten 2010 har SHH byggt ca 500 bostäder och har idag ca 500 bostäder under produktion och försäljning. Därutöver uppgår projektportföljen till ca 1 600 bostäder för exploatering och byggnation under 2016-2018. SHH har en stark finansiell ställning och uppvisar god lönsamhet med bolagets ledning som majoritetsaktieägare.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.