Pallar Airport City det globala trycket?

18 oktober 2018

 

Den gyllene axeln mellan Uppsala och Stockholm blir Sveriges första riktiga flygplatsstad. Men är satsningarna tillräckliga för att möta en internationell konkurrens som flygplats, stad, region och varumärke?

På Business Arena Uppsala den 14 november diskuterar en initierad panel Airport City Stockholms framtid och förutsättningar. Medverkande talare är Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M) i Sigtuna kommun, Dieter Sand, vd för Arlandastad Holding, Fredrik Jaresved, vd för Airport City Stockholm, Joachim Danielsson, stadsdirektör vid Uppsala kommun och Johanna Wiklander, strategisk samhällsplanerare vid Uppsala kommun.

Modererar gör Anna-Carin Telin, transaktionschef på Veidekke Bostad.

Missa inte det!

Anmäl dig här

Se programmet här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.