Nyfiken på Kommunicate och Framtidsforum?

11 september 2019

Under Business Arena Stockholm pågår ett flertal populära pausaktiviteter. Två utav dem är Kommunicate och Framtidsforum, som pågår både under onsdagen och torsdagen på plan 5.

Vad händer i landets kommuner? Under Kommunicate får du lyssna till inspirerande kommunrepresentanter från Sveriges alla hörn.
Se Kommunicateprogrammet på webben för onsdagen och torsdagen eller som pdf >>

Profetia, verklighet eller vision? Framtidsforum bjuder på kortare föreläsningar med inspiration från olika delar av branschen.
Se programmet för Framtidsforum på webben för onsdagen och torsdagen eller som pdf >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.