Nu skapas framtidens Uppsala

16 augusti 2018

Bostäder • Transaktioner • Digitalisering • Infrastruktur • Investeringar • Uppsalapaketet

Den 14 november är det dags för Business Arena Uppsala – en del av satsningen ”Satellit”. En lokal arena med fokus på fastighetsmarknaden och investeringsmöjligheterna i kommunen.

Mycket är på gång – investeringar på över 100 miljarder ska bygga framtidens Uppsala. I pipeline står fyra nya järnvägsspår, en ny tågstation, spårvägstrafik och 33 000 nya bostäder inom ramen
för Uppsalapaketet.

Målet med Business Arena är att fastighets- och samhällsbyggnadssektorn tillsammans med näringslivet och beslutsfattare, ska skapa en mötesplats som driver samhällsutveckling. Vi fokuserar på det som ger affärsnytta: rätt plats för möten och rätt plats att knyta nya kontakter. Välkommen att vara med du också!

Anmäl dig här >>

Programarbete pågår – tipsa oss! 

Vill ditt företag bli mer synliga i Uppsala? Bli partner till Business Arena Uppsala >>

 

Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.