Programmet för Business Arena Almedalen 2017

19 juni 2017

Måndagen den 3 juli till fredagen den 7 juli befinner vi oss i Visby, närmare bestämt på restaurang Supper på Burmeister. Där arrangerar vi för sjätte året i rad Business Arena Almedalen – fastighetsbranschens alldeles eget forum under Almedalsveckan.

Årets program innehåller närmre 50 seminarier. Teman som bland annat stadsbyggnad, social hållbarhet, rekrytering och handel ramar in veckans innehåll. Du finner även vår klassiska programpunkt Analys av dagens parti och den nytillkomna Stockholmslunchen. Med paneldebatter, analyser och utfrågningar fyller vi veckans program med de hetaste branschfrågorna just nu. Evenemanget är öppet och kostnadsfritt för alla!

Till programmet i pdf för Business Arena Almedalen 2017 >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.