Nu har vi öppnat registreringen för Business Arena Umeå

25 september 2019

18 februari 2020 arrangeras den sjätte upplagan av Business Arena Umeå och delegater från Sveriges alla hörn kommer för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige.

NYTT FÖR I ÅR! Alla deltagare till Business Arena Umeå 2020 har fri entré till Guitars – The Museum, en av världens finaste gitarrsamlingar, från klockan 16.30 tisdag 18 februari via plan 2.

Anmäl dig till Business Arena Umeå>>

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.