Nu är anmälan till Business Arena Umeå öppen!

4 oktober 2018

Vi har tagit sikte på nästa år och öppnat anmälan på hemsidan till Business Arena Umeå. Boka in torsdagen den 14 februari i din kalender redan nu. Platsen är Umeå Folkets Hus. Förra året besökte över 930 personer kongressen i Umeå. Anmäl dig i tid för att säkra din plats.

2019 firar Business Arena fem år i Umeå och med detta vill vi presentera en nyhet. Den populära välkomstträffen kvällen innan kongressen har fått en ny lokal och tid. 2019 ses vi på Rex Rådhuset onsdagen den 13 februari kl. 18.30-21.30. Glöm inte att anmäla dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Vi ses!

Anmäl dig här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.