Missa inte: öppna diskussionsforum på Business Arena Stockholm

30 augusti 2017

Fördjupning R, U och Ö arrangeras i form av öppna diskussionsforum, där det är fritt att delta i mån av plats. En moderator utgår från ett antal förberedda frågor och involverar de närvarande i diskussionen. Vissa av deltagarna kommer att vara speciellt inbjudna, dessa är extra kunniga inom området.

Välkommen att delta i diskussioner om ledarskap (fördjupning R), trender på börsen (fördjupning U) och bostadsbubblor (fördjupning Ö). Modererar gör Elaine Breske Hirscher, föreläsare vid Cquence Management, Sverrir Thór, ekonomi- och finansredaktör på Fastighetsnytt och Göran Cars, professor i samhällsbyggnad, KTH.

Fördjupning R, torsdag 11:00 tema ledarskap – Mångfald, jämlikhet, kreativitet – komponenterna som behövs i ett gott ledarskap?

Fördjupning U, torsdag 13.30, tema börs – Trender på börsen – hur står sig fastighetsaktierna?

Fördjupning Ö, torsdag 15:15, tema bostad – Att bubbla eller att inte bubbla


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/missa-inte-oppna-diskussionsforum-pa-business-arena-stockholm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9341

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9582

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.