Innovation som markerar

1 februari 2019

Östergötland har de senaste decennierna utvecklats till något av ett nav vad gäller innovation och forskning, med bland annat framstående forskningscenter i både Norrköping och Linköping, akademiskt sjukhus och forskning kring miljöteknik och visualisering. På vilket sätt kopplar detta an till näringslivet i städerna? Är kommunerna med på tåget? Hur påverkar inriktningen städernas varumärke?

På Business Arena Norrköping den 21 mars diskuterar fastighet- och samhällsbyggnadssektorn innovation. På scen syns bland andra Lisa Åbom, CTO vid SAAB Aeronautic., Sofia Seifarth, vd för Norrköping Visualisering, Johan Lindén, vd för digitaliseringsföretaget Gaia och Heléne Njord-Westerling, vice vd för Norrköping Science Park.

När: 21 mars
Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress

Anmäl dig här

Ta del av hela programmet

Om Business Arena Norrköping
Business Arena är Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena Norrköping är en del av konceptet Business Arena Satellit – lokala mötesplatser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Arrangörer är Business Arena tillsammans med Norrköpings kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Malmö 2/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.