Framtidens Uppsalaregion – Vad säger experterna?

2 november 2018

Den 14 november närmar sig med stormsteg och därmed Business Arena Uppsala som har premiär på Uppsala Konsert & Kongress.

Programmet tar upp ämnen som Uppsalapaketet, digitalisering, hållbarhet, regionsamarbete, infrastruktur och bostadsmarknaden. Med oss har vi en mängd kunniga talare och företrädare från branschen, bland andra Börje Wennberg, regionråd (S), Region Uppsala, Daniella Waldfogel, näringspolitisk expert vid Stockholms Handelskammare, Annica Ånäs, vd, Atrium Ljungberg och Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

Välkommen att diskutera utvecklingen, investeringarna och framtiden i Uppsala med oss den 14 november! Säkra din plats snart för att ha möjlighet att synas i deltagarförteckningen. 

Se hela programmet för Business Arena Uppsala >>


Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=http://www.businessarena.nu/framtidens-uppsalaregion-vad-sager-experterna/&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9523

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.