1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
26 mars 2019 5 995 kr per person exkl. moms
*
JA
NEJ
Har du någon allergi? Om ja, vänligen fyll i här:
JA

2.Företags-/fakturauppgifter

Företag
*
Kontaktperson
*
Telefonnummer
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
Kostnadsställe/referens
*

Anmälningsinformation

Datum och plats
Tisdag 26 mars 2019
Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45, 115 21 Stockholm

Avgifter
Pris: 5 995 kr per person exkl. moms

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan inte dela en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person inom det egna företaget om den anmälde fått förhinder. Det är inte möjligt att köpa en enskild biljett till seminariedagen alternativt galakvällen.

Avgiften inkluderar förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och galamiddag.

För mer information om Årets Bygge, vänligen besök aretsbygge.nu. Hemsidan uppdateras kontinuerligt.

Allmänna villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter
Genom att klicka på ”Skicka anmälan” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.

Årets Bygge anordnas av Byggindustrin AB som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Årets Bygge.

Du kan få svar på vanliga frågor om behandling av personuppgifter via vår frågor-och-svar-sida som du når via http://bbm.bonnier.se/om-oss/gdpr-faq/

*Genom att kryssa i denna ruta så samtycker jag till att BBM använder mitt namn, titel och vilket företag jag representerar, för att publicera en offentlig lista över deltagare på eventet. Deltagarlistan används i vår marknadsföring av eventet och kommer att publiceras på aretsbygge.nu och businessarena.nu. BBM kommer även att länka till listan via Årets Bygges sociala medier samt mejla ut den till övriga deltagare på eventet.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke om du inte längre vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt. I sådant fall kontaktar du oss på info@fastighetsnytt.se.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.