FAQ

Vad är Business Arena?

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn och har arrangerats sedan 2001. Kongressen genomförs årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Som besökare får du tillgång till den senaste kunskapen förmedlad av de främsta talarna inom sina områden. Under dagen/dagarna arrangeras ett stort antal seminarier och fördjupningar.

Vilka vänder sig Business Arena till?

Våra primära målgrupper i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå är:

  • Investerare och finansiärer
  • Fastighetsägare och fastighetsutvecklare
  • Kommun- och regionföreträdare
  • Samhällsbyggare och samhällsutvecklare
  • Politiker och tjänstemän
  • Konsulter, rådgivare och arkitekter

Vilka arrangerar Business Arena?

Business Arena arrangeras av Fastighetsnytt Förlags AB som ger ut den oberoende tidningen Fastighetsnytt. Business Arena genomförs i samarbete med cirka 160 partnerföretag från branschen.

Om jag av olika anledningar inte kan medverka på evenemanget, kan jag avanmäla mig?

Nej, du kan inte avanmäla dig eftersom anmälan är bindande. Dock kan biljetten till fullo överlåtas till en kollega om du fått förhinder. Meddela detta i så god tid som möjligt till Sandra Kennlöv (sandra.kennlov@fastighetsnytt.se)

Jag har inte fått någon bekräftelse på min anmälan, hur vet jag att jag är anmäld?

Att din bekräftelse inte kommit kan bero på diverse anledningar. Vårt första råd är att kolla i din skräppost. Om du fortfarande inte hittar den, kontakta Sandra Kennlöv (sandra.kennlov@fastighetsnytt.se)

Behöver jag ha med mig en utskriven biljett för att bli insläppt?

Nej, de personliga deltagarbiljetterna lämnas ut på plats i samband med registreringen på kongressdagen (om inte annat avtalats).

Hur får jag tag på en biljett?

Genom att anmäla dig till Business Arena får du en deltagarbiljett till valt evenemang. I samband med din anmälan får du en bekräftelse skickad till din mail. Deltagarbiljetten hämtar du ut på plats samma dag som kongressen arrangeras.

Kan jag anmäla mig på plats?

Nej, en anmälan måste göras i förväg.

Vad ingår i avgiften?

I grundavgiften ingår, utöver tillgången till samtliga seminarier och fördjupningar, programmaterial, lunch, kaffe och mingel med lättare förtäring och förfriskningar.

När behöver jag vara på plats?

Registreringen öppnar 07.30/08.00 beroende på stad. Den gemensamma inledningen startar 09.00 och det är viktigt att vara på plats i god tid för att försäkra sig om en plats i lokalen. Detsamma gäller för de seminarier och fördjupningar man är intresserad av.

Behöver jag föranmäla sig till passen?

Nej, du väljer vilket pass du vill lyssna till på plats. Se till att vara ute i god tid eftersom många salar blir fulla.

Hur vet jag vilken lokal passen genomförs i?

Vid registreringen får du en tryckt programöversikt där det framgår vilka salar de respektive passen genomförs i.

Jag vill tala på Business Arena/tipsa om en talare – hur gör jag?

Kontakta Linda Lagerdahl (linda.lagerdahl@fastighetsnytt.se) och berätta vem du vill lyssna till och varför.

Mitt företag vill bli partner till Business Arena – hur gör jag?

Kontakta ansvarig Key Account Manager så kontaktar han dig och berättar mer om vad ett partnerskap med Business Arena innebär. Se här vem du ska kontakta för respektive ort

Jag vill ansöka om ett presspass på Business Arena – var kan jag göra det?

Kontakta Sara Gommel (sara.gommel@fastighetsnytt.se) för att ansöka om presspass. Ange ditt och tidningens namn. Specificera även vilken ort och vilka talare/programpunkter du är särskilt intresserad av att bevaka.

Jag vill jobba på Business Arena – hur gör jag?

Inför varje arrangemang söker vi studenter som vill arbeta som värdar. Som värd jobbar du med registreringen av delegater och talare, samt bistår med enklare information och hänvisningar. Ersättning utbetalas. Kontakta Anette Udd om du är intresserad (anette.udd@fastighetsnytt.se)

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!