Ensammast i världen – fast mitt i stan

30 augusti 2019

Varje tid har sina stora frågor och i 2010-talets allt mer urbaniserade värld har paradoxalt nog ofrivillig ensamhet blivit ett växande problem. Storbritannien blev först i världen med att inrätta en ensamhetsminister. Krävs politiska riktlinjer för att komma åt den ofrivilliga ensamheten som breder ut sig i städerna?

Business Arena Stockholm kan du lyssna till Lina Kumlin, senior planeringsarkitekt FPR/MSA, WSP, Hanne Kjöller, frilansskribent och kolumnist, Dagens Nyheter och Olle Carlsson, kyrkoherde, Katarina församling.

Till programmet>>
Se programmet i PDF>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.