En trygg miljö för boende – lag och ordning högst på agendan?

5 juni 2018

Ingen har kunnat undgå den senaste tidens diskussioner om skjutningar, stenkastning och polisens förutsättningar att kunna utföra sitt arbete i förorter till de svenska storstäderna. Otrygghet hindrar positiva spiraler som behövs för att utveckla det lokala näringslivet och skapa sysselsättning och framtidstro.

Business Arena Almedalen, onsdag den 4 juli diskuterar en initierad panel hur tryggheten i socioekonomiskt utsatta områden kan öka samt hur stadsplanering och fastighetsägare kan bidra.
Modererar gör Tomas Kruth, processledare på Tyréns och bland talarna finner vi Therese Berg, hållbarhetschef vid Riksbyggen och Ola Svensson, fastighetschef på Victoria Park.
Välkommen att lyssna, vi håller som vanligt till på restaurang Supper på Burmeister. Vi ses i Visby!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.