En hel tidning om Uppsala

10 oktober 2018

Missa inte Fastighetsnytts tematidning om Uppsala! Den 14 november kommer Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, till Uppsala. I samband med detta publicerar arrangörerna Fastighetsnytt och Business Arena en hel tidning om kommunen.

I tidningen kan du ta del av intervjuer med lokala makthavare och politiker, en krönika av statsvetaren Stig-Björn Ljunggren, lägesrapporter om Uppsalas fastighets- och transaktionsmarknad och mycket mer.

Tidningen distribuerades med Dagens Industri och Dagens Nyheter den 10 respektive den 12 oktober.

Ta del av tidningen digitalt här!

Vad händer på Business Arena Uppsala? Läs programmet här!

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.