Den svenska öppenheten

13 maj 2019

Att vi alla tryggt kan röra oss fritt i det offentliga rummet är något som vi gärna förknippar med Sverige. Att ha friheten att granska, delta i offentliga sammankomster eller slänga ut ett tjena till en förbipasserande partiledare under Almedalsveckan. Sakta men säkert har dock det tidigare (kanske naiva) förhållningssättet skruvats mot livvakter, farthinder och ökat säkerhetsmedvetande överlag. Hur kan vi fortsätta värna om den svenska öppenheten utan att för den delen tumma på säkerheten? Vilka olika perspektiv har panelen på vad en förändrad syn på öppenhet kan betyda för samhällsbygget?

Medverkande: Magnus Norell, terrorexpert, Senior Fellow, European Foundation for Democracy, Lena Malm, avdelningschef, samhällsavdelningen, Länsstyrelsen Västra Götalands län, Pia Schröder, försäljnings- och marknadschef, Skanska Nya Hem och Thomas Mattsson, chefredaktör, Expressen.

Se programmet i sin helhet på webben eller i pdf >>
Inte anmält dig än? Passa på att göra det nu >>


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/den-svenska-oppenheten/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9526

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9767
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.