Deltagarförteckning Business Arena Stockholm 2017

15 september 2017

Nu presenterar vi den slutgiltiga versionen av deltagarförteckningen till Business Arena Stockholm 20-21 september. 

Den slutgiltiga versionen innehåller anmälningar inkomna till och med den 13 september. Med hjälp av deltagarförteckningen kan du i förväg se vilka som kommer vara på plats om du till exempel vill boka möten i god tid.

Här hittar du deltagarförteckningen >>

Biljetterna till onsdagen den 20/9 är slutsålda, men det går fortfarande utmärkt att anmäla sig till torsdagen 21/9. Vi vill dock påminna om att biljetterna tar slut fort – se till att säkra din plats till torsdagen redan nu.

Den 15:de september kommer vi skicka ut den slutgiltiga versionen av deltagarförteckningen.

Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!