Bokstavsordningen i registreringen

18 september 2017

 Nu är det snart dags – Business Arena Stockholm går av stapeln för 17:de gången ordningen. Vi är stolta att få välkomna alla deltagare till två fullspäckade dagar på nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Du hämtar din biljett i det stora registreringstältet precis utanför entrén till Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4. Där är alla biljetter sorterade från A-Ö efter efternamn.

Här kan du ta del av deltagarförteckningen för Business Arena Stockholm 2017!

Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!