Partnerskap

Vi på Fastighetsnytt/Business Arena erbjuder branschens ledande företag, bransch- och arbetsgivarorganisationer, regioner och kommuner möjligheten till en ökad affärsnytta i samband med de olika mötesplatserna. Det handlar om synlighet och närvaro såväl under själva kongressen som inför och efter. Partnererbjudanden finns i olika nivåer och ditt företag kan delta som partner på en eller flera orter.

Kontakta någon av oss för mer information om vad det innebär att bli partner till Business Arena:

Lina Hann

Head of Sales and Marketing
+46(0)70-426 05 16

Jonas Ekstrand

Key Account Manager
+46 (0)70-737 96 37

Jonas Hedqvist

Key Account Manager
+46 (0)70-288 40 95

Kristian Wallgren

Key Account Manager
+46 (0)70-488 86 04
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.