Big data i det smartaste boendet

13 juni 2018

Digitaliseringen gör det allt lättare att hantera hållbarhetsfrågor. Tack vare data som mäter allt kan både miljö, människa och budget gå med vinst. Ett smart, självförsörjande boende är tryggt i en föränderlig värld, men hur vet vi att vi nyttjar big data på bästa sätt?

Lyssna till diskussionerna på Business Arena Almedalen tisdag den 3 juli!
Behöver människan stå i fokus när data kan ta ett bättre beslut om din elräkning än du själv kan? Håller tekniken vi utvecklar idag framtidens snabba digitalisering? Bland talarna ser vi Joakim Adgård, Head of Corporate Energy Solutions vid E.ON, Per Bjälnäs, digitaliseringsstrateg på Tyréns och Jonas Håkansson regionchef syd vid Serneke Projektutveckling. Modererar gör Anna Ferreira Gomes, försäljningschef för Norden på Datscha. Missa inte det klockan 14.30!

Läs mer i programmet för Business Arena Almedalen 1-5 juli

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.