Business Arena Umeå 2020

Business Arena Kommunicate

Kommunicate

Kommunicate är kommunernas mötesplats under Business Arena. Här ges möjlighet för kommuner att presentera sina visioner och framtidsplaner för fastighetsbranschen och potentiella investerare på plats.

Den uppskattade aktiviteten leds av vår moderator Jeanette Nilsson, AI Ecosystem Driver, RISE. Samtalet kan handla om allt från utvecklingsplaner, markanvisningar och förändringar i det egna fastighetsbeståndet, till vad som är på gång avseende infrastruktur.

Se programmet för Kommunicate under Business Arena Umeå här >>

Vill du veta mer om konceptet Kommunicate? Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen!

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 16/5
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.