Business Arena Umeå 2019

Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets hus ligger i centrala Umeå. Precis utanför dörrarna stannar flygbussar som tar dig till och från flygplatsen på 15 minuter. Att promenera från tågstationen tar bara 5 minuter.

Adress: Umeå Folkets Hus, Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Umeå Folkets Hus
Kongressalen, Umeå Folkets Hus

Hotell i anslutning till Umeå Folkets Hus

För långväga gäster rekommenderar vi följande tre hotell, som samtliga har gångavstånd till Umeå Folkets Hus. Var gärna ute i god tid med din bokning.

Comfort Hotel Winn

U&Me Hotel

Stora Hotellet

Hitta till Umeå Folkets Hus

Adress
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
903 29 Umeå

Transfer från flygplatsen

I samarbete med Umeå kommun kan vi att erbjuda alla Business Arena-deltagare transfer med buss från flygplatsen till stadens hotell den 20 februari mellan klockan 12.00 och 19.00.
Busstransfern tar ca 25-30 minuter och är ett bra tillfälle att lära känna Umeå.
Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.