Business Arena Umeå 2020

Business Arena Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus ligger i centrala Umeå och är en av Norrlands största konferensanläggningar.

Hitta till Umeå Folkets Hus:
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
903 29 Umeå

Precis utanför entrén stannar flygbussar som tar dig till och från flygplatsen på 15 minuter. Att promenera från tågstationen tar endast 5 minuter.

Se utställarförteckningen här >>
Ta del av lokalöversikten här >>

Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/arenor/umea/umea-folkets-hus-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9512

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9753

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.