Business Arena Umeå 2019

Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus ligger i centrala Umeå och är en av Norrlands största konferensanläggningar.

Hitta till Umeå Folkets Hus

Adress
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
903 29 Umeå

Precis utanför entrén stannar flygbussar som tar dig till och från flygplatsen på 15 minuter. Att promenera från tågstationen tar endast 5 minuter.

Transfer från flygplatsen

I samarbete med Umeå kommun erbjuds alla Business Arena-deltagare transfer med buss från flygplatsen till stadens hotell, den 13 februari mellan klockan 12.30-19.30. Busstransfern tar ca 25-30 minuter och är ett bra tillfälle att lära känna Umeå, då du under resan får en guidad tur förbi stadens investeringsområden. Vill du åka med anmäler du ditt intresse i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Välkomstträff på Rex Rådhuset

Den 13 februari bjuder vi in till välkomstträff inför kongressen. Vi håller till på Rex Rådhuset som ligger i centrala Umeå. Det blir en trevlig kväll med mingel och förfriskningar. Du anmäler dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Adress till Rex Rådhuset
Rådhustorget
903 26 Umeå

Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.