Business Arena Umeå 2020

Business Arena Jobba som värd

Jobba som värd

Inför Business Arena Umeå den 14 februari 2019 söker vi studenter som kan arbeta som värdar.

Som värd jobbar du med registrering av Business Arena Umeås deltagare och talare under välkomstträffen den 13 februari och under kongressdagen den 14 februari. I rollen ingår även att finnas tillgänglig för våra besökare och bistå med enklare information och hänvisningar. I mån av tid kommer du även att få möjlighet att besöka de olika företagen i deras montrar, lyssna på seminarium och att mingla med våra deltagare.

Fika, lunch och tilltugg ingår. Ersättning utbetalas.

Är du intresserad av att jobba på Business Arena Umeå?
Kontakta Frida Ahlberg med en intresseanmälan.

Frida Ahlberg

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-523 60 61

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.