Business Arena Umeå 2020

Business Arena Hotell och transfer

Hotell och transfer

Hotell i anslutning till Umeå Folkets Hus
För långväga gäster rekommenderar vi följande tre hotell, som samtliga har gångavstånd till Umeå Folkets Hus. Var gärna ute i god tid med din bokning.

Comfort Hotel Winn
 U&Me Hotel
Stora Hotellet

Åk med Umeå kommun till Business Arena Umeå
Umeå kommun erbjuder Business Arena Umeås deltagare en guidad transfer. Bussen åker från flygplatsen till stadens hotell, den 13 februari kl. 12.00-19.30. Transfern tar 20-25 minuter.
Observera att välkomstträffen på Rex Rådhuset startar kl. 18.30.

Busstransfern går från flygplatsen till stadens hotell. På vägen får du en guidad tur förbi några av Umeås investeringsområden. Det är ett mycket bra tillfälle att bekanta sig med staden! Anmäl dig till transfern i samband med din anmälan till kongressen.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 16/5
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.