Business Arena Umeå 2020

Business Arena För utställare

För utställare

Denna information riktar sig till dig som är utställare på Business Arena Umeå. Det gäller riktlinjer för utställningsytorna monter respektive lounge, samt tider för inrigg samt utrigg, övriga hålltider och biljettinformation. Klicka på bilderna nedan för att komma till rätt information för just dig.

Här hittar du en lokalöversikt över kongressytan >>

Ta del av utställarförteckningen här >>

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anette Udd, Event Manager för Business Arena:

Anette Udd

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-248 68 01

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 16/5
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.