Business Arena Umeå 2020

Business Arena För talare

För talare

Här hittar du information som riktar sig till dig som är talare på Business Arena Umeå den 14 februari 2019.

  • Som talare är du automatiskt anmäld till Business Arena Umeå och behöver inte anmäla dig på annat sätt. Det kommer finnas en separat talarregistrering vid entrén där du som talare/paneldeltagare registrerar dig vid ankomst till kongressen.
  • Senast den 4 februari kommer moderatorn att kontakta dig gällande din medverkan. Din moderator kommer att kunna svara på frågor om upplägget kring din talarpunkt, dina medtalare och kring presentationsmaterial. Har du och din moderator kommit överens om att du ska använda presentationsmaterial? Mejla detta till presentation.fn@fastighetsnytt.se senast den 13 februari.
  • Vänligen skicka ett högupplöst foto på dig själv till marknad.fn@fastighetsnytt.se som vi kan använda oss av i vår marknadsföring av eventet. En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300. Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera. Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com). På vår hemsida och i appen kommer vi att presentera samtliga talare på Business Arena Umeå.
  • Umeå kommun erbjuder en guidad transfer. Bussen åker från flygplatsen till stadens hotell, den 13 februari kl. 12.00-19.30. Transfern tar 20-25 minuter. Vill du åka med transfern? Mejla Emma Lundberg.
  • Som talare är du inbjuden till välkomstträffen den 13 februari, kvällen innan Business Arena Umeå, på Rex Rådhuset kl. 18.30–21.30. Vänligen meddela Emma Lundberg.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Content Manager:

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.