Business Arena Umeå 2019

För talare

Här hittar du information som riktar sig till dig som är talare på Business Arena Umeå den 14 februari 2019.

  • Som talare är du automatiskt anmäld till Business Arena Umeå och behöver inte anmäla dig på annat sätt.
  • Programmet med tider för Business Arena Umeå publiceras på vår hemsida den 6 december, http://www.businessarena.nu/arenor/umea/program. Observera att detta är den första programversionen och den uppdateras löpande på webben och i appen.
  • På vår hemsida och i appen kommer vi att presentera samtliga talare på Business Arena Umeå.
  • Vänligen skicka ett högupplöst foto på dig själv till marknad.fn@fastighetsnytt.se som vi kan använda oss av i vår marknadsföring av eventet. En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300. Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera. Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).
  • Som talare på Business Arena förväntar vi oss att du är tillgänglig och i god tid återkopplar till den moderator som kommer att kontakta dig inför genomförandet. Vi förväntar oss även att du tänker igenom dina viktigaste budskap och förbereder dig inför din medverkan. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Content Manager:

Emma Lundberg

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-715 79 97

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.