Business Arena Umeå 2018

1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
21 februari 2018 (5 995 kr per person exkl. moms)
*
Ja
Nej

2.Företags-/fakturauppgifter

Företag
*
Kontaktperson
*
Telefonnummer
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
Kostnadsställe/referensnummer
*

Anmälningsinformation

Datum och plats
Onsdagen den 21 februari 2018
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Avgifter
Pris: 5 995 kr per person exkl. moms

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan inte dela en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person inom det egna företaget om den anmälde fått förhinder.

Välkomstträff 20 februari
Den 20 februari 2018, dagen innan Business Arena Umeå, bjuder vi in till välkomstträff på P5 Väven i Umeå. Vi startar klockan 19.00 och minglar fram tills klockan 22.00. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro i samband med att du anmäler dig till Business Arena Umeå.

Transfer från flygplatsen
I samarbete med Umeå kommun kan vi erbjuda alla Business Arena-deltagare transfer från flygplatsen till stadens hotell, den 20 februari 2018 mellan klockan 12.00-19.00. Busstransfern tar ca 25-30 minuter och är ett bra tillfälle att lära känna Umeå där du får en guidad tur genom de stora investeringsområdena i kommunen.

PuL
Vid anmälan till Business Arena kommer dina personuppgifter att behandlas i ett register för att Fastighetsnytt ska kunna fullgöra sina åtaganden. Som deltagare ger du ditt samtycke till sådan behandling och att personuppgifterna får sparas i fem år.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

Inget innehåll hittades för ditt val

Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!