Umeå 22 Feb 2017

22 FEBRUARI 2017 | UMEÅ FOLKETS HUS

Business Arena Umeå

Vid vårt senaste genomförande kom närmare 790 personer från Sveriges alla hörn för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige.  Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlade vi branschens ledande aktörer till en heldag. Fokus ligger alltid på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling. Den 22 februari 2017 är det dags igen.

Välkommen till Business Arena och Umeå Folkets Hus den 22 februari 2017!

Tillbakablick Umeå 2016

Tillbakablick Umeå 2015

Almedalen 4 jul
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!