Business Arena Umeå 2018

BUSINESS ARENA UMEÅ

År 2017 kom över 900 personer från Sveriges alla hörn för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige på Business Arena Umeå. Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlade vi branschens ledande aktörer till en heldag.

Fokus ligger alltid på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling. Den 21 februari 2018 är det dags igen – se till att anmäla dig i tid! Här kan du se en första version av programmet för 2018-års upplaga i pdf.

Vi arrangerar en välkomstträff kvällen innan kongressen, den 20 februari klockan 19.00-22.00. Anmäl din närvaro i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Välkommen till Business Arena och Umeå Folkets Hus den 21 februari 2018!

Transfer från flygplatsen

I samarbete med Umeå kommun kan vi att erbjuda alla Business Arena-deltagare transfer med buss från flygplatsen till stadens hotell den 20 februari mellan klockan 12.00 och 19.00.
Busstransfern tar ca 25-30 minuter och är ett bra tillfälle att lära känna Umeå.

Hitta till Umeå Folkets Hus

Adress
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
903 29 Umeå

Välkomstträff 20 februari

Den 20 februari 2018, dagen innan Business Arena Umeå, bjuder vi in till välkomstträff på P5 Väven i Umeå. Vi startar klockan 19.00 och minglar fram tills klockan 22.00. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro när du anmäler dig till Business Arena Umeå.

Det blir en trevlig kväll med förfriskningar och tilltugg. Se till att anmäla dig nu – det är begränsat antal platser.

Adress till P5 Väven: 
Storgatan 46 A
901 78 Umeå

Tillbakablick Umeå 2017

Tillbakablick Umeå 2016

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!