Business Arena Umeå 2018

Business Arena Umeå

2017 kom över 900 personer från Sveriges alla hörn, för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige. Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlade vi branschens ledande aktörer till en heldag. Fokus ligger alltid på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling. Den 21 februari 2018 är det dags igen – glöm inte att anmäla dig i tid!

Välkomstträffen arrangeras den 20 februari. Glöm inte att du måste vara anmäld för att kunna delta.

Välkommen till Business Arena och Umeå Folkets Hus den 21 februari 2018!

Tillbakablick Umeå 2017

Tillbakablick Umeå 2016

Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!