Business Arena Umeå 2018

21 FEBRUARI 2018 | UMEÅ FOLKETS HUS

BUSINESS ARENA UMEÅ

Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlar vi branschens ledande aktörer till en heldag i Umeå. Fokus ligger alltid på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling. I fjol kom över 900 personer från Sveriges alla hörn för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige på Business Arena Umeå.

Den 21 februari 2018 är det dags igen – se till att anmäla dig i tid! Här kan du ta del av årets program i pdf >>

Ta gärna del av den senaste deltagarförteckningen för att se vilka som kommer vara på plats och boka dina möten i god tid!

Välkommen till Business Arena och Umeå Folkets Hus den 21 februari 2018!

Transfer från flygplatsen

I samarbete med Umeå kommun kan vi att erbjuda alla Business Arena-deltagare transfer med buss från flygplatsen till stadens hotell den 20 februari mellan klockan 12.00 och 19.00.
Busstransfern tar ca 25-30 minuter och är ett bra tillfälle att lära känna Umeå.

Hitta till Umeå Folkets Hus

Adress
Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
903 29 Umeå

Välkomstträff 20 februari - FULLBOKAD

Uppdatering 19/1 kl. 15.45
Platserna till välkomstträffen 20/2 är fullbokade. Det går fortfarande utmärkt att anmäla sig till kongressen. 

Den 20 februari 2018, dagen innan Business Arena Umeå, bjuder vi in till välkomstträff på P5 Väven i Umeå. Vi startar klockan 19.00 och minglar fram tills klockan 22.00. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro när du anmäler dig till Business Arena Umeå.

Det blir en trevlig kväll med förfriskningar och tilltugg. Begränsat antal platser.

Deltagare som är anmälda till välkomstträffen, hämtar ut sin deltagarbiljett till Business Arena Umeå när välkomstträffen börjar. Kom ihåg att ta med din deltagarbiljett till kongressen dagen efter! Den gäller som inträde.

Adress till P5 Väven: 
Storgatan 46 A
901 78 Umeå

Skolgatan 59, 903 29 Umeå

Tillbakablick Umeå 2018

Tillbakablick Umeå 2018

Tillbakablick Umeå 2017

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!