Business Arena Stockholm 2020

Business Arena Mötesrum

Mötesrum

Är du intresserad av att boka in ett ostört möte med en kontakt på plats under Business Arena Stockholm 2019? Som partner till Business Arena Stockholm kan du boka ett privat mötesrum i anslutning till evenemanget. Varje rum rymmer 12-16 personer och kan bokas max två sessioner per företag. En session är 45 minuter och i dagsläget erbjuder vi tider mellan 08.00-17.00, både onsdag och torsdag!

Mötesrummen bokas vanligtvis upp tidigt, så vid intresse rekommenderar vi er att vara ute i god tid.

För bokning och frågor, vänligen kontakta projektledare Cecilia Diamond:

Cecilia Diamond

 


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/arenor/stockholm/motesrum/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9526

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9767

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.