Business Arena Stockholm 2017

20-21 SEPTEMBER 2017 | STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE

Mötesrum

Meetingpoint

Är du intresserad av att boka in ett ostört möte med en kontakt på plats under Business Arena Stockholm 2017? Som partner kan du boka ett privat mötesrum i anslutning till evenemanget. Varje rum rymmer 12-16 personer och kan bokas max två sessioner per företag och dag. En session är 45 minuter och i dagsläget erbjuder vi tio tider mellan 07.30-17.00.

Meetingpoint-rummen bokas vanligtvis upp tidigt, så vid intresse rekommenderar vi er att vara ute i god tid.

För bokning och frågor, vänligen kontakta Anette Udd.

Anette Udd

08-120 97 182
070-248 68 01

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!