Business Arena Stockholm 2019

Kommunicate

För erfarna Business Arena-besökare är ”Kommunicate” inte obekant. I år tog vi ett nytt grepp om den populära pausaktiviteten med en ny inramning i en rappare ton, där Sveriges kommuner bjuds in till samtal om ett specifikt område. Moderator är civilingenjören och projektledaren Jeanette Nilsson som har en lång karriär inom näringslivsutveckling nationellt, regionalt och lokalt.

Känner du till projekt, investeringar eller händelser som vi borde ta upp på Kommunicate under Business Arena Stockholm? Eller känner du till någon talare som du gärna skulle se på scen? Dela gärna med dig av dina tips! Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen.

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.