Business Arena Stockholm 2018

För utställare

Denna information riktar sig till dig som är utställare på Business Arena Stockholm den 19-20 september 2018 på Stockholm Waterfront Congress Centre. Här hittar du information om riktlinjer för utställningsytorna monter respektive lounge, tider för in- och utrigg samt övriga viktiga tider och biljettinformation. Via utställarförteckningen kan du ta del av vart alla utställare finns lokaliserade.

På Stockholm Waterfront Congress Centre förfogar vi över fyra våningsplan. Det är viktigt att du som utställare tar del av rätt information för just det våningsplan du ska hålla till, annars riskerar du få fel information om lastningstider och restriktioner för utställningsytor.

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt information för just dig. Notera planindelningen: 2, 3, 4 (entréplan) och 5.

Plan 2

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 2 här >>

Plan 3

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 3 här >>

Plan 4 (entréplan)

Ta del av utställarinformationen för monter på plan 4 här >>

Ta del av utställarinformation för lounge på plan 4 här >>

Här finner du en skiss över monter för plan 4 >>

Plan 5

Ta del av utställarinformationen för monter på plan 5 här >>

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 5 här >>

Här finner du en skiss över monter för plan 5 >>

 

Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta Event Manager Anette Udd (ansvarig för plan 2, 3 och 5) eller Head of Events Anna Löfgren (ansvarig för plan 4).

Anette Udd

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-248 68 01

Anna Löfgren

+46 (0)8-522 25 211
+46 (0)733-14 04 82

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.