Business Arena Stockholm 2020

Business Arena För utställare

Denna information riktar sig till dig som är utställare på Business Arena Stockholm på Stockholm Waterfront Congress Centre. Här finner du information om riktlinjer för utställningsytorna monter respektive lounge, tider för in- och utrigg samt övriga viktiga tider och biljettinformation.

På Stockholm Waterfront Congress Centre förfogar vi över fyra våningsplan. Det är viktigt att du som utställare tar del av rätt information för just det våningsplan du ska hålla till, annars riskerar du få fel information om lastningstider och restriktioner för utställningsytor.

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt information för just dig. Notera planindelningen: 2, 3, 4 (entréplan) och 5.

Plan 2

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 2 här >>

Plan 3

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 3 här >>

Plan 4 (entréplan)

Ta del av utställarinformationen för monter på plan 4 här >>

Ta del av utställarinformation för lounge på plan 4 här >>

Plan 5

Ta del av utställarinformationen för monter på plan 5 här >>

Ta del av utställarinformationen för lounge på plan 5 här >>

Utställarförteckning och planskisser

Se hela utställarförteckningen och planskisserna här >>

Frågor? Kontakta Anna Löfgren (ansvarig plan 4), Cecilia Diamond (ansvarig för plan 2, 3 och 4) eller Anette Udd (ansvarig för plan 5):

Anna Löfgren

Cecilia Diamond

Anette Udd

+46 (0)70-248 68 01

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.