Business Arena Stockholm 2018

För talare/paneldeltagare

Denna information riktar sig till dig som är talare eller medverkande i en paneldiskussion på Business Arena Stockholm den 19-20 september 2018.

Här kan du även ta del av informationen i utskriftsbar pdf:
Talarinformation Stockholm

 • Som talare/paneldeltagare är du automatiskt anmäld till Business Arena Stockholm och behöver inte anmäla dig på annat sätt. Du har rätt att ta del av kongressen i sin helhet under hela dagen.
 • Vi presenterar samtliga talare/paneldeltagare på vår hemsida och i vår app. Därför ber vi dig skicka en högupplöst porträttbild på dig själv till projektadministratör Veronica Pettersson: veronica.pettersson@fastighetsnytt.se. Bilden ska vara minst 300 ppi.
 • En moderator kommer kontakta dig gällande din medverkan i god tid innan evenemanget. Han/hon kan svara på frågor om upplägg, andra medverkande på scen och eventuellt presentationsmaterial.
 • Deadline för presentationsmaterial är satt till 12 september. Allt material skickas till presentation@fastighetsnytt.se.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta programgruppen för Business Arena:

Emma Lundberg

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-715 79 97

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Linda Lagerdahl

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-996 66 98

Veronica Pettersson

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)73-558 65 71

Vad är en högupplöst bild?

En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300.

Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera.

Skicka en bild/fil över 5 MB

Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Presentationsmaterial

 • Eventuellt presentationsmaterial ska skickas till mejladressen: presentation@fastighetsnytt.se
 • Döp presentationen med ditt namn
 • Om filen överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt
Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.