Business Arena Stockholm 2019

Business Arena För talare/paneldeltagare

Denna information riktar sig till dig som är talare eller medverkande i en paneldiskussion på Business Arena Stockholm den 18-19 september 2019.

 • Som talare/paneldeltagare är du automatiskt anmäld till Business Arena Stockholm och behöver inte anmäla dig på annat sätt. Du kan att ta del av kongressen i sin helhet under hela dagen.
 • När du anländer till Stockholm Waterfront Congress Centre registrerar du dig i registreringen för talare/press på plan 4 (entréplan). Adress: Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm.
 • Vi presenterar samtliga talare/paneldeltagare på vår hemsida och i vår app. Därför ber vi dig skicka en högupplöst porträttbild på dig själv till vår marknadsavdelning på marknad.fn@fastighetsnytt.se. I faktarutorna nedan kan du se vilka krav vi ställer på bilden och vad en högupplöst bild är.
 • En moderator kommer kontakta dig gällande din medverkan i god tid innan evenemanget. Hen kan svara på frågor om upplägg, frågeställningar på scen och andra medverkande samt eventuella överenskommelser om presentationsmaterial.
 • Eventuellt presentationsmaterial skickas till presentation@fastighetsnytt.se. Vänligen läs noga igenom instruktionerna för presentationsmaterial i faktarutan nedan innan du skickar in din presentation.
 • Lunch och fika serveras vid alla utställningsytor på samtliga våningsplan. Specialkost serveras vid Vasakronans torg, plan 4.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Linda Lagerdahl eller Jimmy Balmain Lehtinen:

Linda Lagerdahl

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-996 66 98

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Vad är en högupplöst bild?

En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300.

Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera.

Skicka en bild/fil över 5 MB

Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Presentationsmaterial

 • Eventuellt presentationsmaterial ska skickas till mejladressen: presentation@fastighetsnytt.se
 • Döp presentationen med ditt namn
 • Om filen överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=http://www.businessarena.nu/arenor/stockholm/for-talare/&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9523

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.