Business Arena Stockholm 2017

Business Arena Stockholm

Business Arena Stockholm arrangerades för första gången i Stockholm år 2001. 2016 hade evenemanget över 6 500 besök, 178 medverkande partners och ungefär 450 inspirerande talare. Genom seminarier och pauser som är till för nätverkande hoppas vi att varje Business Arena-tillfälle ska leda till samhällsutveckling och nya affärer.

Välkommen till Stockholm Waterfront Congress Centre den 20 och 21 september 2017!


Nu är det mindre än fem veckor kvar till Business Arena Stockholm 2017. Passa på att säkra din plats innan biljetterna tar slut det gör de fort! Årets programinnehåll består av hela 16 heldagsseminarier och 30 parallella fördjupningar, samt våra populära aktiviteter Kommunicate och Framtidsforum. Se den senaste versionen av programmet här!

Till anmälan för Business Arena Stockholm 2017 >>


 Rabatt på boende för deltagare 

Deltagare på Business Arena Stockholm får 10 % rabatt på boende hos Radisson Blu Waterfront hotel.

Bra att veta
Det går att ändra datum eller antal nätter för vistelsen till vänster i bokningsfönstret. Efter ändringarna klickar du på Search igen. Deltagarna som ringer från Sverige kan även boka Centralbokningen som nås på telefon: 020-23 82 38 (för deltagare som ringer från andra länder, se hemsidan för telefonnummer). När du uppger koden BA2017 får du samma pris som via länken. Erbjudandet gäller i mån av plats.

Till erbjudandet>>


Missade du Percy Barneviks uppskattade inledningsanförande på Business Arena Stockholm 2016? Eller vill du se det igen? Den legendariske industriledaren berättar om minnen från näringslivet och det han kallar sitt ”sista, största och viktigaste” projekt – engagemanget i välgörenhetsorganisationen Hand in Hand.

 

 

 

 

 

 

 

Tillbakablick Stockholm 2016

Stockholm 20/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!