14
seminarier
30+
fördjupningar
6 000
besök

Stockholm 21 Sep 2016

21-22 SEPTEMBER | STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE

Business Arena Stockholm

Business Arena Stockholm arrangerades för första gången i Stockholm år 2001. 2015 hade evenemanget omkring 6 000 besök, över 170 medverkande partners och närmare 400 inspirerande talare. Genom seminarier och pauser som är till för nätverkande hoppas vi att varje Business Arena-tillfälle ska leda till samhällsutveckling och nya affärer.

Välkommen till Stockholm Waterfront Congress Centre den 21 och 22 september 2016!

Du har väl inte missat Business Arena-appen? Ladda ned den i App Store och Google Play.
Du behöver en kod för att appen ska fungera, den får du i samband med att du anmäler dig.

Tillbakablick Stockholm 2016

Tillbakablick Stockholm 2015

Stockholm 21 sep
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!