Business Arena För talare

Denna information riktar sig till dig som är talare/paneldeltagare på Business Arena Luleå den 22 oktober 2019 på Clarion Hotel Sense.

• Som talare/paneldeltagare är du automatiskt anmäld till Business Arena Luleå och behöver inte anmäla dig på annat sätt.

• Vi presenterar samtliga talare/paneldeltagare på vår hemsida och i vår app. Därför ber vi dig skicka en högupplöst porträttbild på dig själv till vår marknadsavdelning på marknad.fn@fastighetsnytt.se. I faktarutorna nedan kan du läsa vad en högupplöst bild är och vilka krav vi ställer på bilden.

• En moderator kommer kontakta dig gällande din medverkan i god tid innan kongressdagen. Hen kan svara på frågor om upplägg, frågeställningar och andra medverkande på scen.

• När du anländer till Clarion Hotel Sense i Luleå registrerar du dig i registrering för talare/press på plan 4 (konferensavdelningen).  Vi uppskattar om du kommer i god tid före din medverkan. Här hittar du adressen till Clarion Hotel Sense.

• Frukost och fika serveras på plan 4. Sittande lunch serveras i Kitchen & Table på plan 9. Kongressen avslutas med en afterwork på plan 4.

• Den 21 oktober klockan 17.00-19.00 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Luleå. Som talare är du automatiskt anmäld även till denna, meddela oss gärna om du inte har för avsikt att delta. Välkomstträffen hålls i jazzmatsalen på Hotell Savoy i centrala Luleå, i samarbete med Galären.

Besök gärna vår hemsida businessarena.nu för att hålla dig uppdaterad på senaste nytt.

Vi ses!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Balmain Lehtinen, Content Manager för Business Arena Luleå:

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Vad är en högupplöst bild?

En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300.

Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera.

Skicka en bild/fil över 5 MB

Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Presentationsmaterial

  • Eventuellt presentationsmaterial ska skickas till mejladressen: presentation@fastighetsnytt.se
  • Döp presentationen med ditt namn
  • Om filen överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.