För talare

Denna information riktar sig till dig som är talare på Business Arena Luleå den 29 maj 2018.

Tack för att du valt att medverka som talare på Business Arena Luleå den 29 maj på Clarion Hotel Sense. Med detta mail vill vi ge dig kortfattad information om vad som komma skall och vad som förväntas av dig som talare eller paneldeltagare.

• Som talare/paneldeltagare är du automatiskt anmäld till Business Arena Luleå och behöver inte anmäla dig på annat sätt.
• Vi presenterar samtliga talare/paneldeltagare på vår hemsida och i vår app. Därför ber vi dig skicka en högupplöst porträttbild på dig själv till projektadministratör Veronica Pettersson: veronica.pettersson@fastighetsnytt.se. Nedan kan du läsa vad en högupplöst bild är och vilka krav vi ställer på bilden.
• En moderator kommer kontakta dig gällande din medverkan, senast den 22 maj. Han/hon kan svara på frågor om upplägg, andra medverkande på scen.
• Du registrerar dig i talarregistreringen på plan 4 (konferensavdelningen). Vi uppskattar om du kommer i god tid före din medverkan. Här hittar du adressen till Clarion Hotel Sense.
• Frukost och fika serveras på plan 4. Sittande lunch serveras i Kitchen & Table på plan 9. Kongressen avslutas med en afterwork på plan 4.

Välkomstträff 28/5 

Som talare är du inbjuden till välkomstträffen kvällen innan på Clarion Hotel Sense på plan 9 kl. 17.00–19.00. Kommer du inte att delta? Meddela oss detta snarast.

Besök gärna vår hemsida businessarena.nu för att hålla dig uppdaterad på senaste nytt.

Vi ses!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Balmain Lehtinen, projektkoordinator för Business Arena Luleå:

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Vad är en högupplöst bild?

En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300.

Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera.

Skicka en bild/fil över 5 MB

Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Presentationsmaterial

  • Eventuellt presentationsmaterial ska skickas till mejladressen: presentation@fastighetsnytt.se
  • Döp presentationen med ditt namn
  • Om filen överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.