Business Arena Malmö 2020

Business Arena Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live invigdes officiellt i maj 2015. Bara några dagar senare arrangerades Business Arena Malmö i lokalerna, som numera är vårt tillhåll.

Malmö Live, Foto Jafo/Mynewsdesk
Konsertsalen i Malmö Live. Foto: Carl Jonsson

Hotellbokning
För långväga gäster rekommenderar vi att boka rum på Clarion Hotel & Congress Malmö Live som ligger i direkt anslutning till kongressen.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Hitta till Malmö Live

Adress
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2
211 18 Malmö

Malmö Live har Centralstationen som närmsta granne och ligger endast två minuters promenad från Anna Lindhs plats och nedgången till Citytunneln. Därifrån når man Copenhagen City Airport på 20 minuter. Det är även smidigt att ta sig till flygplatsen Skurup, då flygbussarna stannar i närheten av Malmö Live.

Hotell i anslutning till Malmö Live

För övernattning i samband med Business Arena Malmö rekommenderar vi hotellrum på Clarion Hotel Malmö Live, som ligger i samma byggnad som kongressen. Var gärna ute i god tid då hotellet har hög beläggning. Bästa rumspriserna finner ni genom att boka direkt via Clarions hemsida

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.