Business Arena Malmö 2018

Anmäl dig här

1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
24 april 2018 (5 995 kr exkl. moms per person)
*
Ja
Nej

2.Företags-/fakturauppgifter

E-post
*
Telefonnummer
*
Kontaktperson
*
Företag
*
Postadress
*
Postnummer
*
Ort
*
Kostnadsställe/referensnummer
*

Anmälningsinformation

Datum och plats
24 april 2018
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2
211 18 Malmö

Avgifter
5 995 kr per person exkl. moms

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan alltså inte dela på en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person om den anmälde fått förhinder.

Avgiften inkluderar morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och avslutningsmingel. Gluten- och laktosfria alternativ samt vegetariska alternativ finns alltid att tillgå. Har du övriga begränsningar kring din kost vänligen kontakta Anette Udd via mejl: anette.udd@fastighetsnytt.se.

Välkomstträff
Den 23 april 2018, dagen innan Business Arena Malmö, bjuder vi in till välkomstträff i Clarion Living room vid Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Vi startar klockan 18.00 och minglar fram tills klockan 21.00. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro i samband med din anmälan till Business Arena Malmö.

PuL
Vid anmälan till Business Arena kommer dina personuppgifter att behandlas i ett register för att Fastighetsnytt ska kunna fullgöra sina åtaganden. Som deltagare ger du ditt samtycke till sådan behandling och att personuppgifterna får sparas i fem år.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Göteborg 10/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!