Business Arena Malmö 2020

Business Arena Anmäl dig här

Anmäl dig här

1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
2 april 2019 (6 495 kr exkl. moms per person)
*
Ja
Nej
JA

2.Företags-/fakturauppgifter

Företag
*
Kontaktperson
*
Telefonnummer
*
E-postadress
*
Postadress
*
Postnummer
*
Ort
*
Kostnadsställe/referensnummer
*

Anmälningsinformation

Datum och plats
2 april 2019
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2
211 18 Malmö

Avgifter
6 495 kr per person exkl. moms

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan alltså inte dela på en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person om den anmälde fått förhinder.

Avgiften inkluderar morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och afterwork. Gluten- och laktosfria alternativ samt vegetariska alternativ finns alltid att tillgå. Har du övriga begränsningar kring din kost vänligen kontakta projektledare Anette Udd via mejl: anette.udd@fastighetsnytt.se.

Välkomstträff
Den 1 april 2019, dagen innan Business Arena Malmö, bjuder vi in till välkomstträff i Clarion Living room vid Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Vi startar klockan 18.00 och minglar fram tills klockan 20.30. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro i samband med din anmälan till Business Arena Malmö.

Allmänna villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter
Genom att klicka på ”Skicka anmälan” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.

Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas konferenser.

Du kan få svar på vanliga frågor om behandling av personuppgifter via vår frågor-och-svar-sida som du når via http://bbm.bonnier.se/om-oss/gdpr-faq/

*Genom att kryssa i denna ruta så samtycker jag till att BBM använder mitt namn, titel och vilket företag jag representerar, för att publicera en offentlig lista över deltagare på eventet. Deltagarlistan används i vår marknadsföring av eventet och kommer att publiceras på buisinessarena.nu. BBM kommer även att länka till listan via Business Arenas sociala medier samt mejla ut den till övriga deltagare på eventet.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke om du inte längre vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt. I sådant fall kontaktar du oss på info@fastighetsnytt.se.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.