Business Arena Malmö 2017

Business Arena Malmö

För fem år sedan genomfördes Business Arena Malmö för första gången. Sedan dess har mycket hunnit hända. Bland annat har fler hittat till Business Arena Malmö, lokalerna har blivit större och programmet har fått ett ökat fokus på den danska marknaden. Andra saker är sig lika: kvaliteten på programmet är lika högt, talarna är lika inspirerande och engagemanget från branschens företag, kommuner och organisationer lika viktigt. I fjol besöktes vi av över 900 personer. Vill du vara med den 20 april 2017?

Välkomstträffen arrangeras den 19 april klockan 19-22 i Clarion Living room. Glöm inte att du måste vara anmäld för att kunna delta.

Välkommen till Business Arena Malmö och Malmö Live den 20 april!

Tillbakablick Malmö 2016

Tillbakablick Malmö 2015

Göteborg 6 apr
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Almedalen. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!