Business Arena Malmö 2018

Business Arena Malmö

För sex år sedan genomfördes Business Arena Malmö för första gången. Sedan dess har mycket hunnit hända. Bland annat har fler hittat till Business Arena Malmö, lokalerna har blivit större och programmet har fått ett ökat fokus på den danska marknaden. Andra saker är sig lika: kvaliteten på programmet är lika högt, talarna är lika inspirerande och engagemanget från branschens företag, kommuner och organisationer lika viktigt. I år besöktes vi av över 1 100 personer. Vill du vara med nästa år?

Välkommen till Business Arena Malmö den 24 april 2018!

Business Arena Malmö 2017
Business Arena Malmö 2017
Business Arena Malmö 2017
Business Arena Malmö 2017
Business Arena Malmö 2017

Välkomstträff 23 april

Den 23 april 2018, dagen innan Business Arena Malmö, bjuder vi in till välkomstträff i Clarion Living room vid Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Vi startar klockan 18.00 och minglar fram tills klockan 21.00. Du måste vara anmäld för att delta, och du meddelar din närvaro i samband med din anmälan till Business Arena Malmö.

Det blir en trevlig kväll med förfriskningar och tilltugg. Se till att anmäla dig nu – det är begränsat antal platser.

Adress till Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2
211 18 Malmö 

Tillbakablick Malmö 2017

Tillbakablick Malmö 2016

Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!